Blog

3 roky na coc. To si zaslouží pořádnou oslavu. Ale také změny. Proto prošlo celé naše logo obrovskou změnou.

V dalším z rozhovorů při oslavách výročí se vám představí leader Czech kings 5 Peterino. Při řízení klanu stíhá i natáčení videí na svůj YouTube kanál.

Při slavnostní příležitosti udělování ocenění pro členy, kteří se významně zasloužili o rozvoj klanu bude oceněn jeden z nejstarších členů klanu hlavního klanu Czech kings NastyFox. Ten je v klanu už přes dva roky a od jeho vstupu se podílí na řízení klanu. Bude mu uděleno ocenění za věrnost a za mimořádný přínos pro klan.

V březnu vzniknul nový klan spadající do federace Czech kings. Do jeho čela se postavil QwQ, který dříve působil v akdemii.

Hlavní klan Czech kings CZ bojoval o postup do master III poprvé v sestavě se třiceti lidmi. Jejich šance na postup nakonec pohřbil arabský klan, který měl silnější town hall. Proto se hlavní klan umístil nakonec na třetím místě s 444 hvězdami.

Vánoční svátky jsou svátky radosti, rodinné pohody a klidu. Mnohdy si ale neuvědomujeme, že jsou kolem nás lidé, kteří se tak dobře jako my nemají, A Czech kings nenechají o Vánocích ty, kteří to potřebují na holičkách. Jedním z takových lidí je Petr Hrubizna.

Czech Kings CZ 2023, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky